Taartvulling

Rosie’s Cakery gebruikt uitsluitend vullingen die langere tijd buiten de koeling goed kunnen blijven.
Dit heeft o.a. te maken met het feit, dat de taarten langere tijd buiten de koeling staan i.v.m. het decoreren.
Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat jullie tijdens het feest kunnen pronken met de taart, zonder dat ze de hele tijd in de koeling moet staan. Er zijn heel veel diverse smaken mogelijk. Ik noem er hiernaast een aantal op:

* Vanille
* Passievruchten/mango
* Witte chocolade
* Champagne
* Cookies and Cream
* Zwitserse Creme

Eventueel zijn de luchtige cremes met extra ingrediënten aan te vullen, zoals:

Oreokoek, speculaas, bokkepootjes, stukjes knapperige chocolade, etc.

Lekker in combinatie met verschillende confituur:

  • Framboos (fris)
  • Abrikoos (neutraal)
  • Aardbei (zoet)
  • Lemon Curd (fris)
  • etc.

Top 6 van favoriete smaken bij Rosie’s Cakery zijn: 

 

  1. Vanillecreme met frambozen confituur of lemon curd (geschikt voor elke taart)
  2. Cookies and Cream (met Oreo koek) en abrikozen- of frambozen confituur.
  3. Passievruchtencreme met abricozen confituur.
  4. Witte chocoladecreme met stukjes knapperige witte Callebaut chocolade met frambozen confituur.
    6. Champagne– met witte chocolade creme, stukjes witte Callebaut chocolade en frambozen confituur.
    (hiervoor gebruik ik een Prosecco of Cava in de vulling. Heerlijk voor een  bruidstaart en uitsluitend voor taarten vanaf 40 personen).

Een aantal vullingen worden met een meerprijs geleverd.
Denk aan bijvoorbeeld Champagne vullingen, vullingen met koek, etc.

Voor marsepein- en fondanttaarten en voor driptaarten, maken wij gebruik van vanille biscuit. Dit is een soort luchtige cake, waarbij geen boter wordt gebruikt tijdens het bakproces.