Bruidstaarten en ander bruidsgebak

Het plannen van jullie bruiloft is een tijd waarin je mooie herinneringen maakt en het creëeren van jullie perfecte bruidstaart is daar zeker ook een onderdeel van!

 

Een originele creatie voor jullie speciale dag.

Jullie houden van elkaar en gaan trouwen. Geweldig! Zo’n mooie dag willen jullie natuurlijk extra feestelijk maken met een prachtige bruidstaart die helemaal samen met jullie en naar jullie wensen is samengesteld. Een bruidstaart die verwoordt wat jullie voelen: puur geluk door een heel speciale verbintenis.

 

Rosie’s Cakery verzorgt unieke bruidstaarten.

Wij willen niets liever dan jullie een fantastische dag bezorgen. Als we daaraan kunnen bijdragen door het creëren van een bijzondere taart die volledig in stijl is met jullie bruiloft, dan doen we dat graag! Wat jullie wensen ook zijn, wij weten zeker dat we samen tot een prachtig ontwerp kunnen komen. En dat jullie een fantastische bruidstaart mogen aansnijden tijdens jullie bruiloft.

 

Een taart met een heerlijke vulling.

Natuurlijk willen jullie een bijzondere taart. Een eetbaar kunstwerk dat niet alleen perfect past bij het thema van jullie huwelijksfeest, maar ook nog eens heerlijk smaakt! Omdat iedereen anders is, hebben we een uitgebreide keuze aan smaken voor de vulling.